Zoete aardappelpuree tartaar sperziebonen champignonsaus

Nodig

1 persoon

  • 250 gram zoete aardappel
  • 200 gram sperziebonen (diepvries)
  • 125 gram champignons
  • 1 ui
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 1 rundertartaar
  • 50 ml kookzuivel

Bereiding

20 minuten

  1. Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Kook dit in een ruime pan met water gaar in ongeveer 10 minuten. Stamp vervolgens tot een grove puree.
  2. Zet ook de sperziebonen op in een pan met water en kook deze in 8 minuten gaar.
  3. Maak ondertussen de champignons schoon en snijd deze in vieren. Snijd de ui in halve ringen.
  4. Verwarm de helft van de olie in een pan en bak de tartaar in 5-6 minuten goudbruin.
  5. Verwarm de andere helft van de olie in een andere pan en bak hierin de ui samen met de champignons zo’n 3 minuten. Voeg de kookzuivel toe aan de pan, roer goed door en laat de saus een beetje indikken op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer de zoete aardappelpuree met de tartaar, sperziebonen en champignonsaus. Eet smakelijk!

Wacht ...

Er is meer van dit

Lopend vergaderen

De kracht van lopend vergaderen: Gezondheid, productiviteit en creativiteit combineren Steeds meer bedrijven en werknemers ontdekken de voordelen van lopend vergaderen, ook wel bekend als

Lees verder »
error: Deze content is beveiligd!