Nodig
1 persoon
- 75 gram mango stukjes (diepvries)
- 50 gram taugé
- ½ avocado
- 140 gram gerookte kipfilet
- ½ eetlepel mayonaise
- 1 theelepel chilisaus
- 1 handje veldsla
Bereiding
10 minuten
- Haal de mangoblokjes uit de diepvries en laat ontdooien op een schaaltje.
- Spoel de taugé in een vergiet af met gekookt water en laat uitlekken.
- Snijd de avocado en de gerookte kip in plakjes. Meng de mayonaise in een klein schaaltje met de chilisaus.
- Verdeel de veldsla over een schaal. Leg hier de mangoblokjes, gerookte kip, avocado en taugé bij.
- Breng de salade op smaak met wat peper en zout en serveer met de dressing.
- Tip: uiteraard ook lekker met verse mango. Daarnaast is deze salade makkelijk mee te nemen in een afsluitbaar bakje. Geniet ervan!