Makkelijke vissalade
Hierbij het recept van een makkelijk te bereiden vissalade. Heerlijk als gezonde lunch of diner. Ook op tafel te zetten voor bij de barbecue!
Nodig
- 1 of 2 zachtgekookte eitjes, door de helft
- 1 rijpe avocado, in schijfjes
- een handje kerstomaatjes, door de helft
- een handje donkergroene slablaadjes, waterkers en/of rucola
- verse dille
- stukjes walnoot
- 50 gram stukjes gerookte vis (zalm, makreel of forel)
- Versgemalen peper en Keltisch zeezout (optioneel)
Bereiding
- Kook de eieren zacht.
- Maak een eenvoudige dressing van walnotenolie (of een extra vierge olijfolie) met citroensap.
- Drapeer alles in een wijde kom.
- Snijd de eitjes doormidden en leg ze er bovenop.
- Begiet met de dressing en maak af met versgemalen peper en zout.
- Geniet van je vissalade!